b999bee5-986e-4315-bdde-7d64ce755aa0,70ae92bd-63aa-446b-90ae-83545d1c2aa2,e892d883-f119-4e59-a5f8-952caf0eee5b

Grote affiniteit met de watersport...

SJIPPIE Boat Products is opgericht op 01-10-2012 door grote affiniteit met de watersport. Vanuit eigen ervaring en hobby en het gemis aan diverse oplossingen zijn we bezig gegaan om hier innoverende en doelgerichte producten voor te ontwikkelen die echt doen wat ze moeten doen.

SJIPPIE richt zich op de niche markt van de Rubberboten, Aluminium boten, Sloepen, Zeilboten en Motorboten. Dit om het welbekende probleem wat zich voordeed "Onderwaterlijn reinigen". Deze vraag om snel, doeltreffend maar veilig en goed het onderwaterschip te
reinigen kwam rechtstreeks uit de markt.

Na een periode van flinke ontwikkelingen waren wij in staat om het onderwaterschip, zonder schade aan de gelcoat of lak te cleanen. De SJIPPIE Producten zijn inmiddels uitgebreid met diverse producten die echt doen wat er op de fles staat. Toch zijn we op wens van dealerbedrijven, in staat gebleken een compact maar doeltreffend pakket te bieden.
Ruim 200 dealers in NL
30 jaar ervaring
Persoonlijke en snelle service

Boot onderhoud was nog nooit zo makkelijk

Nu is SJIPPIE in Nederland een merk geworden met voor elk probleem een oplossing. De SJIPPIE producten zijn verkrijgbaar in een meeneem emmer of losse verpakkingen of flessen. Boot onderhoud was nog nooit zo makkelijk zonder daar een bakskist vol verschillende potjes, flessen of machines voor nodig te hebben.

Wij zijn altijd klantgericht en kien op schoonmaakproblemen. Als we het kunnen oplossen dan is er voor ons een kans op een nieuw product of werkwijze. Komt u er zelf niet uit, neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we tot een oplossing en als het nodig is komen we langs om te kijken.

Demonstraties op locatie
Wij geven het hele jaar door demonstraties op dealeradressen, beurzen en braderieen.